Hemsida

Vad publicerar vi i klubbens nyhetsflöden ?

 

Fick en fråga hur vi väljer ut vilka nyheter och resultat som gratuleras här på hemsidan och i vår FB grupp.

De flesta av nyheterna och resultaten får vi skickade till oss, men vi i styrelsen scannar också av FB efter fina nyheter och resultat i rasen. Tanken med att publicera resultat är att lyfta och glädjas med Era framgångar.

 

Förutom utställning så är det tyvärr inte så många olika individer som tävlar, så de få som tävlar återkommer här ganska frekvent.

 

När det gäller utställning så är inte vi i styrelsen på samtliga officiella utställningar som arrangeras runt om i Sverige så därför är vi beroende av att ni som är där tar BIR och BIM bild samt rapporterar vilka som blev BIR och BIM, BIR veteran och gärna även vilka som tog certen.

 

Som vi skrivit tidigare här, så är ju FB gruppen lite av ett nyhetsflöde så där vill vi ha aktuella resultat och inte old news.

Till hemsidan får ni däremot gärna skicka in äldre resultat under året och bilder som är tagna i samband med dessa utställningar. Tanken är att vi skall ha ett så komplett BIR och BIM galleri från året som möjligt på den nya hemsidan. Efter några år blir det ju jätte trevligt att gå tillbaka och titta på. Lite rashistoria :)

Har ni några fler frågor, hör gärna av Er

Hur behandlas mina personuppgifter ?

Vi har satt ihop ett dokument om detta läs gärna ! Du hittar det här !